Blog

Ce sunt dermatocosmeticele?

miercuri, 18 decembrie 2019 10:38:08 Europe/Bucharest

Dermatocosmeticele sunt produse farmaceutice aflate la granița dintre cosmetice și
medicamentele destinate afecțiunilor dermatologice, cu administrare locală, pe tegumente și
anexele lor: piele, păr, unghii.

Cu toții știm despre produsele cosmetice că ne ajută să...

Citeste mai mult...
Postat in: De: Emanuel Lazar

Ureea este o moleculă excepțională, recunoscută și aprobată de dermatologi la nivel mondial, datorită importantelor proprietăți hidratante și keratolitice. În esență, este un compus foarte simplu din punct de vedere chimic și nu prezintă proprietăți farmacologice specifice, dar datorită afinității mari cu apa și capacității sale de a furniza legături de hidrogen este capabilă să interacționeze cu proteinele și cu alte structuri biologice complexe.

Citeste mai mult...
Postat in: De: Emanuel Lazar

Fiecare persoană are un raport unic și divers cu propria piele, în continuă evoluție și în permanentă schimbare, iar pielea fiecăruia dintre noi este diferită și prezintă caracteristici proprii și particulare.

Dar indiferent de circumstanțe, primează conceptul fundamental care spune că pielea nu trebuie să fie niciodată privată de principalii ei nutrienți, care să îi asigure un metabolism corect și funcțional și să îi prezerve integritatea filmului hidro-lipic.

Citeste mai mult...

Primăvara începe cu tine & 4 ritualuri de îngrijire

vineri, 8 martie 2019 15:45:11 Europe/Bucharest

Razele Soarelui ne învăluie pielea într-un mod care anunță venirea celui mai așteptat anotimp...Primăvara! Zâmbete, flori, plimbări în aer liber, Soare și o stare generală de veselie marchează aceste zile. Natura care reînvie este cel mai bun moment pentru revitalizarea pielii, nu-i așa?

Dacă vrei să ai o primăvară frumoasă cu un ten perfect avem pentru tine 4 ritualuri de îngrijire pe care iți recomandam sa le introduci în rutina ta zilnica.

Citeste mai mult...
Postat in: De: Emanuel Lazar

Regulament campanie „Eladerm 8 martie”

joi, 28 februarie 2019 14:34:21 Europe/Bucharest

Campanie promoțională pentru persoanele înscrise la concursul “Eladerm 8 martie ” organizat de Farmacia Filantropia S.R.L.

 

Perioada campaniei: 1 martie – 8 martie 2019

Citeste mai mult...
Postat in: De: Emanuel Lazar

Contrar unor idei preconcepute și de acum demodate, și bărbații au nevoie să-și hidrateze pielea. Și mai ales când vine vorba despre bărbierit. Fie că este vorba despre bărbieritul clasic, cu lamă și spumă, fie că vorbim despre bărbieritul cu ajutorul mașinii de ras sau al altor instrumente moderne, pielea poate suferi de pe urma acestei acțiuni.

Citeste mai mult...
Postat in: De: Emanuel Lazar

3 pași pentru o piele hidratată pe timpul iernii

miercuri, 13 februarie 2019 15:42:59 Europe/Bucharest

Anul acesta avem parte de o iarnă ca-n povești, cu ninsori necontenite. Însă acest anotimp ne aduce și multe provocări. De cele mai multe ori poate fi un lucru extrem de dificil să-ți păstrezi pielea hidratată în lunile de iarnă reci și dure. De aceea, ne-am gândit să îți oferim câteva recomandări care să te ajute în menținerea unui nivel optim de hidratare al tenului.

Citeste mai mult...
Postat in: De: Emanuel Lazar

Ce poate fi mai neplăcut decât un ten cu porii măriți și aspect uleios? Fie că este vorba despre femei sau bărbați, acestea sunt două dintre cele mai des întâlnite și inestetice probleme ale tenului. Cei mai afectați sunt tinerii cu vârste cuprinse între 15 și 20 de ani însă tenul gras dă bătăi de cap și altor categorii de vârstă.

Citeste mai mult...
Postat in: De: Emanuel Lazar

  Roșu în obraji nu înseamnă întotdeauna sănătos și frumos. La nivel mondial se estimează că circa 45 de milioane de persoane suferă de cuperoză. Ce este cuperoza sau rozaceea? Cuperoza este o afecțiune a pielii caracterizată prin dilatarea vaselor sangvine de la nivelul pomeților, nasului sau bărbiei și, deși nu reprezintă un pericol pentru sănătate, deranjează prin roșeața nedorită a pielii. CUPERIX este un nou produs lansat recent pe piața dermato-cosmeticelor de laboratoarele Eladerm și oferă un tratament românesc revoluționar pentru ameliorarea cuperozei incipiente atât la femei cât și la bărbați.

Citeste mai mult...
Postat in: De: Emanuel Lazar

Pielea aspră și crăpată a mâinilor, coatelor și picioarelor devine o problemă des întâlnită mai ales în sezonul rece. Pe lângă o hidratare corespunzătoare a organismului și evitarea expunerii prelungite a pielii la temperaturile scăzute, o cremă corespunzătoare poate rezolva această problemă. Crema cu uree de la Eladerm, cu concentrație de 2% sau de 10%, are efect rapid, ajutând pielea să-și recapete elasticitatea și finețea la scurt timp de la aplicare. Ajunsă în contact cu pielea, crema formează o peliculă care împiedică deshidratarea, rezultatele fiind imediate. Ingredientele folosite de Eladerm Ureea sunt în proporție de peste 98% naturale: untul de shea, untul de cacao și uleiul de hidratare îmbogățit cu vitaminele A și E. 

Citeste mai mult...
Postat in: De: Emanuel Lazar
Setare Direcție Ascendentă
Newsletter