3 pași pentru o piele hidratată pe timpul iernii

3 pași pentru o piele hidratată pe timpul iernii

2019-02-13 13:42:59

Anul acesta avem parte de o iarnă ca-n povești, cu ninsori necontenite. Însă acest anotimp ne aduce și multe provocări. De cele mai multe ori poate fi un lucru extrem de dificil să-ți păstrezi pielea hidratată în lunile de iarnă reci și dure. De aceea, ne-am gândit să îți oferim câteva recomandări care să te ajute în menținerea unui nivel optim de hidratare al tenului.

 Vremea de iarnă nu este deloc distractivă pentru pielea ta, însă urmând aceste sfaturi poți să ai și tu un ten radiant.

 1. Foloseste un produs „blând” de curățare

 Totul începe cu demachierea tenului, chiar dacă obișnuiești să te machiezi sau nu. Astfel este îndepărtat praful și impuritățile care reprezintă cauza porilor dilatați.

Indiferent de tipul de piele, curăţarea delicată este cheia unui ten sănătos. Cel mai probabil ai deja propria rutina de îngijire însă recomandarea noastră este folosirea unei ape micelare sau a unui ulei de curățare pentru a elimina ușor machiajul și murdăria.

 Poți încerca loțiunea micelară „Micelium” care este  potrivită pentru toate tipurile de ten și în plus, nu conține parabeni sau coloranți.

2. Hidratare, hidratare și iar hidratare

E vorba despre echilibru. Pielea ta interacționează cu mediul înconjurător iar pe perioada iernii este cea mai afectată. De aceea, de cele mai multe ori trebuie să folosești o cremă cu hidratare intensă. Aaaa.. și încă ceva. Aplicarea cremei imediat după duș asigură o mai bună hidratare a tenului și a pielii în general.

Dacă și tu te confrunți cu o piele deshidratată, îți recomandăm să încerci crema Hidraderm care reduce pierderea de apă transepidermică oferindu-ți astfel hidratarea de care ai nevoie.

 

3. Profită de puterea somnului în procesul de regenerare al pielii

În timp ce dormi, corpul tău trece la treabă ajutând la repararea și vindecarea oricăror daune suferite în timpul zilei. Astfel, în timpul somnului ingredientele hidratante din produsele de îngrijire pe care le folosești, se vor infiltra în piele, oferind o putere de regenerare automată a corpului.

 

 

Postat în News De:
Emanuel Lazar