Setare Direcție Ascendentă

Produse în curs de dezvoltare

luni, 23 mai 2016 19:03:07 Europe/Bucharest

Unul dintre principiile noastre este dezvoltarea continua, în acest sens punem mare preț pe noi produse ce satisfac nevoile clienților noștri.

Citeste mai mult...
Postat in: De: Eladerm

Regulament campanie “Eladerm septembrie 2017”

sâmbătă, 9 septembrie 2017 09:15:06 Europe/Bucharest

Campanie promoțională pentru perosanele înscrise la concursul “Eladerm septembrie 2017” organizat de Farmacia Filantropia S.R.L.

Perioada campaniei: 9 septembrie 2017 – 17 septembrie 2017        

Citeste mai mult...
Etichete:
Postat in: De: Emanuel Lazar

REGULAMENT CAMPANIE “ELADERM DECEMBRIE 2017”

vineri, 8 decembrie 2017 10:36:28 Europe/Bucharest

Campanie promoțională pentru perosanele înscrise la concursul “Eladerm decembrie 2017” organizat de Farmacia Filantropia S.R.L.

Perioada campaniei: 8 decembrie 2017 – 17 decembrie 2017        

Citeste mai mult...
Postat in: De: Emanuel Lazar

Pielea aspră și crăpată a mâinilor, coatelor și picioarelor devine o problemă des întâlnită mai ales în sezonul rece. Pe lângă o hidratare corespunzătoare a organismului și evitarea expunerii prelungite a pielii la temperaturile scăzute, o cremă corespunzătoare poate rezolva această problemă. Crema cu uree de la Eladerm, cu concentrație de 2% sau de 10%, are efect rapid, ajutând pielea să-și recapete elasticitatea și finețea la scurt timp de la aplicare. Ajunsă în contact cu pielea, crema formează o peliculă care împiedică deshidratarea, rezultatele fiind imediate. Ingredientele folosite de Eladerm Ureea sunt în proporție de peste 98% naturale: untul de shea, untul de cacao și uleiul de hidratare îmbogățit cu vitaminele A și E. 

Citeste mai mult...
Postat in: De: Emanuel Lazar

  Roșu în obraji nu înseamnă întotdeauna sănătos și frumos. La nivel mondial se estimează că circa 45 de milioane de persoane suferă de cuperoză. Ce este cuperoza sau rozaceea? Cuperoza este o afecțiune a pielii caracterizată prin dilatarea vaselor sangvine de la nivelul pomeților, nasului sau bărbiei și, deși nu reprezintă un pericol pentru sănătate, deranjează prin roșeața nedorită a pielii. CUPERIX este un nou produs lansat recent pe piața dermato-cosmeticelor de laboratoarele Eladerm și oferă un tratament românesc revoluționar pentru ameliorarea cuperozei incipiente atât la femei cât și la bărbați.

Citeste mai mult...
Postat in: De: Emanuel Lazar

Ce poate fi mai neplăcut decât un ten cu porii măriți și aspect uleios? Fie că este vorba despre femei sau bărbați, acestea sunt două dintre cele mai des întâlnite și inestetice probleme ale tenului. Cei mai afectați sunt tinerii cu vârste cuprinse între 15 și 20 de ani însă tenul gras dă bătăi de cap și altor categorii de vârstă.

Citeste mai mult...
Postat in: De: Emanuel Lazar

Cum alegem crema antirid potrivită?

duminică, 20 august 2017 10:37:51 Europe/Bucharest

Alegerea unei creme potrivite pentru pielea noastră poate să constituie o adevărată provocare. Trecerea ireversibilă a timpului, dar şi alegerile pe care le facem în viaţa de zi cu zi, îşi lasă amprenta asupra pielii noastre...

Citeste mai mult...
Postat in: De: Eladerm

Venirea toamnei și anunțarea sezonului rece ne face pe (multe) mulți dintre noi să simțim nevoia unei pieli hidratate. Pe piață există zeci și sute de produse care promit hidratare maximă. Însă cum alegem produsul potrivit? Calitățile pe care trebuie să le întrunească o cremă hidratantă de față trebuie să fie: ingredinte de calitate, absorbție rapidă în piele și emoliere. Toate acestea se regăsesc în crema hidratantă Eladerm, produsă cu atenție într-un laborator din Alba Iulia . Untul de shea, untul de cacao și vitamia E reprezintă baza naturală în care este încorporat activul de hidratare al acestei creme, adecvată oricărei vârste și oricărui anotimp. Ingredientele de bază o plasează în categoria cremelor dermato-cosmetice comercializate în farmacii și magazine de profil.

 

Cum acționează Hidraderm?

 

Untul de Shea și untul de Cacao reprezintă principalele ingredinte ale acestei creme, cunoscute fiind proprietățile lor hidratante în industria dermato-cosmetică. Vitamina E vine să completeze acest complex hidratant. Astfel, compoziția naturală în proporție de 95% este unul dintre punctele forte ale Hidraderm care conferă o hidratare de durată. Pentru tenul matur, Hidraderm se recomandă a fi folosit în asociere cu Ridstop (cremă de seară). Absobția în piele este una rapidă, iar hidratarea se face din interior astfel încât tenul rămâne moale și catifelat. Textura cremei hidratante de la Eladerm este una ușoară, de aceea e nevoie de o cantitate mică de cremă pentru a acoperi fața și gâtul. Hidratarea este intensă, fără a încărca pielea, efectele menținându-se pe parcursul întregii zile. Crema hidratantă de la Eladerm reprezintă totodată o bază ideală pentru machiaj.

 

De ce crema hidratantă de la Eladerm?

 

Alegerea produsului hidratant care să satisfacă toate cerințele poate fi uneori dificilă. Crema hidratantă Eladerm este produsă într-un mic laborator din Alba Iulia de un tânăr farmacist pasionat de meseria sa, a cărui dorință este să demonstreze că produsele dermato-cosmetice de calitate nu costă întodeuna o avere și mai ales, că acestea nu sunt doar atrbutul firmelor consacrate. Astfel, alegând Eladerm alegeți să cumpărați un produs bun la un preț corect dar și să încurajați mediul de afaceri autohton.

 

Produsele Eladerm pot fi achiziționate on-line la adresa www.eladerm.ro sau în farmaciile și depozitele partenere.

Postat in: De: Eladerm

Contrar unor idei preconcepute și de acum demodate, și bărbații au nevoie să-și hidrateze pielea. Și mai ales când vine vorba despre bărbierit. Fie că este vorba despre bărbieritul clasic, cu lamă și spumă, fie că vorbim despre bărbieritul cu ajutorul mașinii de ras sau al altor instrumente moderne, pielea poate suferi de pe urma acestei acțiuni.

Citeste mai mult...
Postat in: De: Emanuel Lazar

Regulament campanie „Eladerm 8 martie”

joi, 28 februarie 2019 14:34:21 Europe/Bucharest

Campanie promoțională pentru persoanele înscrise la concursul “Eladerm 8 martie ” organizat de Farmacia Filantropia S.R.L.

 

Perioada campaniei: 1 martie – 8 martie 2019

Citeste mai mult...
Postat in: De: Emanuel Lazar
Setare Direcție Ascendentă
Newsletter