Concentratia serurilor Eladerm

Concentratia serurilor Eladerm

Multi dintre voi ne-ati intrebat inca din momentul lansarii primelor seruri care este concentratia acestora, fie ca era vorba despre vitamina C, acidul hialuronic sau orice alt ingredient. Pentru a raspunde pe larg la aceasta intrebare, am decis sa va prezentam aici, pe blog, raspunsul. 

Serurile Eladerm sunt formulate sub beneficiul ingredientelor si a tipului de ingredient, nu sub beneficiul concentratiilor.

Ce inseamna acest lucru?

Ne-am dorit sa cream seruri eficiente a caror ingrediente active sa actioneze in profunzime si care sa potenteze efectele tratamentelor aplicate pe ten. Tocmai de aceea, am ales cu grija ingredientele, tipul lor si chiar dimensiunea lor moleculara. Concentratia mare a unui ingredient care nu poate actiona in profunzime ajuta tenul, in mod evident, doar la suprafata. In schimb un produs care poate actiona si in profunzime are un efect mai rapid si mai puternic deoarece trateaza problema atat la interior cat si la exterior. 

 

Serul cu acid hialuronic 3HA este formulat sa actioneze diferentiat in functie de dimensiunea moleculelor de acid hialuronic. De aici provine si denumirea sa “3HA” de la cele trei molecule cu greutati moleculare diferite: mica, medie si mare. Fiecare tip de molecula patrunde mai in profunzime, in functie de cat este de mica. Cu cat molecula este mai mare, cu atat capacitatea sa de a patrunde in profunzimea tenului este mai redusa. 

In acest context, serul Eladerm cu Acid Hialuronic 3HA a fost creat in asa fel incat sa poata actiona in 3 straturi ale tenului, nu doar la suprafata. 

 

La fel si in cazul serului cu vitamina C si acid hialuronic care are în compoziţie ascorbil palmitat, o formă liposolubilă şi mult mai stabilă a vitaminei C, cu importante proprietăţi antioxidante, o penetrare excelentă la nivel cutanat şi un efect de lungă durată. Ingredientul activ este o formă lipozomală de ascorbil palmitat (Vitamina C) care are un efect net superior atât din punct de vedere al rapidităţii de instalare cât şi în ceea ce priveşte eficienţa. Am optat pentru aceasta forma a Vitaminei C deoarece are puterea de a se instala in ten mai repede si mai eficient. Acest ser este imbogatit acid hialuronic pentru a sigila efectul vitaminei C in ten si pentru a crea o bariera protectoare la suprafata pielii. In ceea ce priveste greutatea moleculara a acidului hialuronic din acest ser, mentionam ca le contine pe toate cele 3 tipuri, cu preponedernta pe cea mare. 

Tocmai datorita acestor aspecte, concentratia serului cu Vitamina C este irelevanta deoarece nu poate fi comparat cu un alt produs care contine un alt tip de Vitamina C. 

 

In ceea ce priveste serul antirid RidStop, acesta contine ingredientul care sta la baza intregii game RidStop este completat de cele trei molecule de acid hialuronic pe care le-am adaugat in serul 3HA. 

 

In concluzie, serurile Eladerm au fost create punandu-se accentul pe tipul de ingrediente si nu pe concentratia acestora. Cu toate acestea, in formularea lor s-a tinut cont de concentratia maxima recomandata de catre producatorul ingredientului activ. 

Avand in vedere faptul ca ingredientele active utilizate sunt diferite fata de ceea ce se gaseste in multe dintre produsele similare aflate pe piata, consideram irelevanta comparatia din punct de vedere al concentratiei. 

 

Afla mai multe despre cele 3 seruri Eladerm aici: 

 

Serul cu acid hialuronic 3HA

Serul cu Vitamina C si Acid Hialuronic

Serul antirid RidStop 

Dacă articolul nostru nu a fost suficient de cuprinzator si ai nevoie de informatii suplimentare, iti stam la dispozitie de Luni pana Vineri intre orele 9:00-15:00 la numarul de telefon 0740 479 504 sau printr-un mesaj pe Whatsapp la acelasi numar.
 

Cu drag, 
Echipa Eladerm

 

Suport clienti De luni pana vineri, nr. de telefon pentru clienti este disponibil in intervalul orar 09:00 - 15:30

0740479504 contact@eladerm.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!