POLITICA DE RETUR ELADERM

Clienții care nu sunt mulțumiți de produs îl pot returna in termen de 14 zile, cu conditia ca produsele sa fie nedeteriorate, nefolosite, cu sigiile originale si ambalate exact cum au fost expediate de catre producator. Returul este suportat de catre client.

Returul se poate efectua cu respectarea termenilor și condițiilor de mai jos.

Nu vor fi acceptate pentru returnare produsele care vor fi desigilate, folosite, deteriorate si fara etichetele originale. Înainte de a returna produsele, clienții trebuie să notifice prealabil comerciantul în scris către adresa de e-mail contact@eladerm.ro, unde vor specifica următoarele:

    produsul/ produsele pe care doresc să le returneze

    motivul returului

    opțiunea înlocuirii cu un alt produs sau rambursării sumei

Rambursarea sumei sau schimb cu alt produs 

Clienții care nu sunt mulțumiți de produs îl pot returna și/ sau pot alege un alt produs în limita contravalorii produsului returnat, cu respectarea termenilor și condițiilor de mai sus.

In cel mult 14 zile calendaristice de la notificare conform articolului 14 din OUG 34/2014. S.C. Farmacia Filantropia SRL va inapoia contravaloarea comenzii, de la data primirii produsului returnat, dupa analizarea produselor. Aceasta perioada se prelungeste doar daca nu a fost receptionat produsul in depozitul nostru sau daca nu s-a facut dovada expedierii coletului de catre client.

Pentru rambursarea sumei, clientul trebuie sa furnizeze un cont IBAN si beneficiar pentru transferul banilor.