Pasi esentiali pentru o piele hidratata pe timpul iernii

Pasi esentiali pentru o piele hidratata pe timpul iernii

Iarna, cand temperaturile si umiditatea scad, pielii ii este mult mai dificil sa mentina hidratarea adecvata, constant. 

Iarna este sezonul temperaturilor scazute si a vantului agresiv iar din aceasta cauza trebuie sa avem grija sa oferim tenului nostru protectia de care are nevoie. Pentru a ne feri de urmele pe care iarna le poate lasa aspura pielii, trebuie sa ne imbunatatim rutina de skincare. 

 

Nivelurile de umiditate tind sa scada in lunile de toamna si iarna. Cu cat aerul este mai uscat, cu atat mai multa umiditate se va absorbi din piele. Pielea uscata produce in mod natural mai putin sebum, lubrifiantul natural al pielii, asa ca deseori pielea se va simti uscata. 

 

Este important sa acordati atentie nevoilor sezoniere ale pielii si sa va adaptati la schimbarile acesteia. Un plus de hidratare este mereu bine-venit in rutina, mai ales acum, cand tenul are mare nevoie de aceasta. 

 

 1. Foloseste un produs „bland” de curatare

Alegerea produsului de curatare se face in functie de nevoile tenului. Etapa de curatare este esentiala si este extrem de important sa nu confundam demachierea si curatarea tenului - doua etape total diferite:

• Demachierea (cu ajutorul unei lotiuni micelare) indeparteaza de la suprafata make-up-ul.
• Curatarea (cu ajutorul unui gel de curatare) curata in profunzime, indeparteaza sebumul si impuritatile. 

Vezi toate produsele noastre demachiante si de curatare  AICI.

2. Foloseste un toner potrivit pentru tenul tau

Daca va intrebati ce este un toner si care sunt beneficiile actuia, gasiti explicatiile in randurile ce urmeaza. Folosirea unui toner este practic etapa intermediara de ingrijire a pielii. Este menit sa fie folosit dupa spalarea fetei, dar inainte de a folosi serul sau crema hidratanta.

 

Tonerul pregateste pielea pentru folosirea cremelor hidratante si a serului, in timp ce ne scapa de excesul de sebum si de murdaria incapatanata sau de resturile de machiaj de pe fata si poate reprezenta un plus de hidratare in rutina de ingrijire (daca acesta contine si ingrediente hidratante). 

 

Eladerm a lansat de curand o gama de tonere destinate fiecarui tip de ten. Cele doua lotiuni tonice Lotiunea tonica cu Acid Hialuronic si Lotiunea tonica cu Acid Salicilic sunt menite sa calmeze, purifice si sa tonifice tenul, oferindu-i un aspect mai luminos. Ambele au in compozitie extract de castravete si factor de hidratare care au un efect revitalizant, stimulator, racoritor si totodata ajuta la reconstruirea factorului natural de hidratare, hidratant pielea si lasand-o catifelata. 

 

 

      
 

3. Hidratare, hidratare si iar hidratare

Din cauza schimbarilor de temperatura, pielea noastra poate deveni prea uscata, iar pielea uscata poate aduce multe alte provocari, cum ar fi craparea pielii din zona buzelor sau descuamarea. Prin urmare, pielea are nevoie de ingrediente hidratante pentru a retine mai bine umiditatea. 

 

Produsele Eladerm destinate tenului uscat si deshidratat au in compozita lor ingrediente ce au rolul de a hrani tenul, de a reduce pierderea apei din piele si de a-i oferi un aspect mai sanatos.

Recomandam folosirea cremei Hidraderm pentru piele deshidratata si crapata seara iar crema Hidraderm cu protectie solara SPF50+ in timpul zilei. De asemenea, crema Hidraderm + C este o varianta extrem de buna deoarece contine si Vitamina C lipozomala, spre deosebire de crema Hidraderm simpla, de seara. 

          

 

 

Pentru un plus de hidratare, va recomandam sa includeti in rutina zilnica, asta daca nu ati facut-o deja, seruri hidratante. Serul cu Acid Hialuronic ofera o hidratare in profunzime datorita celor trei tipuri de acid hialuronic cu greutate moleculara diferita.  

Folosirea serurilor ofera tenului un aspect mai tanar si mentine pielea sanatoasa.  Un alt ser pe care il puteti include in rutina dvs este serul cu Colagen si Acid Hialuronic. Acesta este potrivit tututor tipurilor de ten avand un efect regenerator actionand in profunzime. Printre alte efecte surprinzatoare ale serului se enumera si efectul antirid, cicatrizant, cresterea elasticitatii pielii, reducerea liniilor fine si a efectelor imbatranirii. 

 

Daca sunteti interesat/a de un alt ser disponibil pe site-ul nostru, puteti opta pentru oricare dintre acestea deoarece toate au un rol hidratant avand in compozitie acid hialuronic.

 

 Urmand o rutina buna de ingrijire a pielii, in special o rutina de hidratare atat pe parcursul zilei cat si pe parcursul noptii, putem oferi tenului nostru hidratarea de care are nevoie pentru a ramane sanatos chiar si in ciuda temperaturilor scazute si a umiditatii crescute. 

       

 

 

Ai grija de tenul tau! 

Dacă articolul nostru nu a fost suficient de cuprinzator si ai nevoie de informatii suplimentare, iti stam la dispozitie de Luni pana Vineri intre orele 9:00-15:00 la numarul de telefon 0740 479 504 sau printr-un mesaj pe Whatsapp la acelasi numar.

Cu drag,
Echipa Eladerm

 

Suport clienti De luni pana vineri, nr. de telefon pentru clienti este disponibil in intervalul orar 09:00 - 15:30

0740479504 contact@eladerm.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!