CUPERIX de la Eladerm – soluție românească de ultimă generație pentru ameliorarea cuperozei

CUPERIX de la Eladerm – soluție românească de ultimă generație pentru ameliorarea cuperozei

Roșu în obraji nu înseamnă întotdeauna sănătos și frumos. La nivel mondial se estimează că circa 45 de milioane de persoane suferă de cuperoză. Ce este cuperoza sau rozaceea? Cuperoza este o afecțiune a pielii caracterizată prin dilatarea vaselor sangvine de la nivelul pomeților, nasului sau bărbiei și, deși nu reprezintă un pericol pentru sănătate, deranjează prin roșeața nedorită a pielii. CUPERIX este un nou produs lansat recent pe piața dermato-cosmeticelor de laboratoarele Eladerm și oferă o solutie pentru ameliorarea cuperozei incipiente atât la femei cât și la bărbați.

      Crema anticuperozică CUPERIX poate fi utilizată pe toată fața, având atât un efect hidratant cât și un efect de întărire a vaselor de sânge datorită substanței active NIO-TROXNIO-TROX este o substanță de ultimă generație, obținută pe cale naturală, care are proprietatea de a scădea permeabilitatea capilară dar și de a îmbunătăți microcirculația locală și de a reduce riscul formării de edemuri. NIO-TROX, datorită sistemului antiinflamator extraordinar, a acțiunii de tonifiere și antioxidante asupra venelor, este util în promovarea elasticității și scăderii permeabilității capilare, favorizând o îmbunătățire fiziologică a microcirculației și o reducere a formării edemelor, fiind astel extrem de eficient în ameliorarea cuperozei.

      CUPERIX acționează la suprafața pielii și, prin mecanismul de transport al substanței active direct la locul de acțiune, reușește să amelioreze aspectul roșiatic al pielii afectate de cuperoză la nivelul obrajilor, nasului și bărbiei. Prin aplicarea CUPERIX pe zonele afectate se îmbunătățește microcirculația și roșeața se ameliorează vizibil, lăsând loc unui ten hidratat și neted.

      CUPERIX este îmbunătățită cu vitaminele A și E ca și activi de hidratare intensă, știut fiind că afecțiunea numită cuperoză apare în special în zonele deshidratate ale pielii. Crema CUPERIX poate fi folosită atât de femei cât și de bărbați. NU conține parabeni, parafină și parfum, fiind naturală în procent de 98%!

      Ingredientele de calitate și prețul accesibil face ca Eladerm CUPERIX să fie unul dintre cele mai competitive produse de gen de pe piață. CUPERIX este cel mai nou produs dermo-cosmetic obținut laboratorul Eladerm din Alba Iulia. Gama de produse Eladerm mai conține: Rid Stop, Anti Sebum, Hidraderm, Eladerm After Shave, Eladerm Ureea. Astfel, alegând Eladerm alegeți să cumpărați un produs românesc bun la un preț corect dar și să încurajați mediul de afaceri autohton.

      Pentu a comanda crema Cuperix, click aici

Dacă articolul nostru nu a fost suficient de cuprinzator si ai nevoie de informatii suplimentare, iti stam la dispozitie de Luni pana Vineri intre orele 9:00-15:00 la numarul de telefon 0740 479 504 sau printr-un mesaj pe Whatsapp la acelasi numar.

 

Cu drag,
Echipa Eladerm

Suport clienti De luni pana vineri, nr. de telefon pentru clienti este disponibil in intervalul orar 09:00 - 15:30

0740479504 contact@eladerm.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!