Folosim Vitamina C pe ten in timpul verii?

Folosim Vitamina C pe ten in timpul verii?

Vitamina C, soldat de prima linie in rutina de skincare a verii 

 

Intalnim des clienti care ne intreaba daca pot folosi pe timpul sezonului cald serul nostru cu Vitamina C si Acid Hialuronic. Poate te-ai intrebat si tu la un moment dat daca e sau nu o idee buna. 

 

Pielea noastra se confrunta cu un proces de imbatranire care este cauzat de factori interni si externi. Razele soarelui se numara printre principalii factori externi care accelereaza procesul de imbatranire a pielii si care o afecteaza in mod direct si continuu. 

Pentru a combate efectele nocive ale razelor UV, pielea noastra are nevoie de ajutor. Din nefericire, corpul nostru nu produce Vitamina C, motiv pentru care suntem nevoiti sa o consumam/ aplicam din exterior. 

 

Vitamina C are puterea de a apara pielea de efectele nocive ale soarelui dar si de a repara daunele deja create de catre acestea. In mod evident, in timpul verii trebuie sa ne asiguram ca pielea primeste protectia corespunzatoare. Vitamina C nu numai ca este un #boost de protectie impotriva razelor soarelui pentru pielea noastra ci lupta si impotriva hiperpigmentarii si a pierderii elasticitatii. De asemenea, lupta si impotriva liniilor fine. 

 

Vitamina C, ridurile, hiperpigmentarea si razele soarelui 

 

Vitamina C sustine productia de colagen, fapt care duce la mentinerea elasticitatii pielii si la mentinerea aspectului tanar, diminuand totodata ridurile fine. 

 

Nu este un secret faptul ca soarele este unul dintre principalii factori care produs petele pigmentare de pe ten. Ei bine, Vitamina C are puterea de a inhiba melanina si de a reduce hiperpimentarea. 

 

Produsele care contin Vitamina C sunt renumite pentru faptul ca ajuta pielea sa isi mentina aspectul uniform si luminos. 

 

Vitamina C si Protectia solara - o pereche imbatabila

 

Folosite impreuna pe ten, cele doua se completeaza si se potenteaza reciproc, motiv pentru care recomandam aplicarea unui produs cu Vitamina C dimineata. In mod evident, Vitamina C poate fi aplicata pe ten si seara insa pentru un boost de protectie solara, recomandam sa nu-l eliminati din rutina de dimineata. 

 

Acum ca stii toate aceste informatii, speram sa nu eziti sa folosesti un produs cu Vitamina C in timpul verii. Acum, mai mult ca in orice alt sezon, razele soarelui sunt mai puternice si mai daunatoare, tocmai de aceea pielea are nevoie de mai mult ajutor din partea noastra. 

 

Afla mai multe despre Vitamina C din Serul nostru cu Acid Hialuronic in articolul dedicat pe care il poti citi AICI. 

 

Iar daca doresti sa achizitionezi serul, il gasesti AICI. 

 

Nu uita sa arunci o privire si asupra produselor noastre cu protectie solara! 

 

Surse info: 

https://hipandhealthy.com/vitamin-c-summer-skincare/ 

https://www.specialistsindermatology.com/blog/summer-skin-care-tip-with-vitamin-c 

https://www.realsimple.com/beauty-fashion/skincare/vitamin-c-sunscreen 

https://www.mensjournal.com/style/can-vitamin-c-serums-slow-aging-and-undo-sun-damage/

Dacă articolul nostru nu a fost suficient de cuprinzator si ai nevoie de informatii suplimentare, iti stam la dispozitie de Luni pana Vineri intre orele 9:00-15:00 la numarul de telefon 0740 479 504 sau printr-un mesaj pe Whatsapp la acelasi numar.

Cu drag,
Echipa Eladerm

Suport clienti De luni pana vineri, nr. de telefon pentru clienti este disponibil in intervalul orar 09:00 - 15:30

0740479504 contact@eladerm.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!