Cat de dificil este sa hidratezi un ten gras?

Cat de dificil este sa hidratezi un ten gras?

Am vorbit in repetate randuri despre faptul ca orice tip de ten are nevoie de hidratare, inclusiv cel foarte gras. Cel mai important aspect pe care trebuie sa il retinem este faptul ca un ten gras, cu cat este mai deshidratat, cu atat va produce mai mult sebum.

 

In acelasi timp, hidratarea tenului seboreic este o adevarata provocare deoarece multe dintre produsele hidratante tind sa readuca la suprafata sebumul si luciul inestetic iar acest lucru genereaza pori dilatati.

 

Cum hidratam tenul mixt sau gras?

Tocmai pentru ca aceasta provocare cu care se confrunta persoanele cu ten mixt/gras nu este necunoscuta, au fost create diferite produse de ingrijire a pielii care au capacitatea, datorita ingredientelor din continut, sa hidrateze fara sa incarce tenul, fara sa-l lase lipicios, uleios sau lucios.

 

Unul dintre cele mai eficiente ingrediente hidratante care intra in aceasta categorie este Acidul Hialuronic.

 

Iata cateva sfaturi utile pentru tinerea sub control a tenul seboreic:

 

1.Foloseste creme si seruri care contin Acid Hialuronic

 

Acest ingredient are capacitatea de a atrage si mentine umiditatea optima in piele, fara sa lase senzatia neplacuta de ten lipicios sau gras.

 

Alege sa folosesti produse care contin ca ingredient hidratant Acidul Hialuronic si vei observa cum tenul tau devine mai luminos si mai hidratat.

 

2. Adauga in rutina ta de ingrijire un ser

 

Serurile, datorita dimensiunilor moleculare reduse ale ingredientelor din compozitie, pot patrunde mai profund in straturile dermice si pot actiona mai eficient.

 

Tenul tau are nevoie de hidratare profunda!

 

3. Consuma suficiente lichide

 

Asigura-te ca organismul tau primeste suficienta apa deoarece specialistii spun ca lipsa hidratarii poate fi unul dintre motivele pentru care pielea ta se confrunta cu mai mult sebum.

 

4. Foloseste SPF zilnic

 

Nu este un secret faptul ca razele UV sunt nocive pentru piele si ca ne confruntam cu ele atat in sezonul cald cat si in cel racoros.

Cu cat pielea ta este mai agresata de factorii externi, cu atat va produce mai mult sebum pentru a se apara. Asadar, nu lasa factorii externi sa o afecteze daca doresti ca secretia de sebum sa se diminueze!

 

5. Foloseste produse dedicate tenului gras/mixt

 

Asigura-te ca produsele pe care le folosesti sunt create special pentru tipul tau de ten si ca ingredientele din compozitie actioneaza corespunzator.

 

Gama AntiSebum de la Eladerm contine Affipore, ingredient activ care reduce secretia de sebum fara sa provoace dezechilibre.

 

Produse Eladerm utile pentru tenul mixt/gras pot fi vazute AICI

Dacă articolul nostru nu a fost suficient de cuprinzator si ai nevoie de informatii suplimentare, iti stam la dispozitie de Luni pana Vineri intre orele 9:00-15:00 la numarul de telefon 0740 479 504 sau printr-un mesaj pe Whatsapp la acelasi numar.

 

Cu echipa,
Eladerm

Suport clienti De luni pana vineri, nr. de telefon pentru clienti este disponibil in intervalul orar 09:00 - 15:30

0740479504 contact@eladerm.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!