Beneficiul ascuns al Acidului Salicilic

Beneficiul ascuns al Acidului Salicilic

S-a discutat de multe ori despre beneficiile acidului salicilic pentru piele insa de putine ori s-a atras atentia asupra unui beneficiu de care multi ne bucuram dar, poate, nu il constientizam. Daca in prezent nu ai in rutina de ingrijire un produs cu Acid Salicilic, astazi iti oferim inca un motiv pentru care sa adaugi in cosul de cumparaturi unul.

 

Dar mai intai.... care sunt beneficiile principale ale acestui ingredient?

 

• Exfoliaza bland pielea, accelerand procesul de „dezlipire” a celulelor moarte de la suprafata

• Curata in profunzime porii infundati si actioneaza eficient asupra punctelor negre sau a filamentelor sebacee

• Dizolva rapid sebumul de pe ten, fiind perfect pentru persoanele cu ten mixt sau gras

• Accelerand procesul de reinnoire celulara, lumineaza pielea

• Contribuie la indepartarea petelor pigmentare sau post-acneice

 

Care este beneficiul „ascuns” pe care il aduce Acidul Salicilic in rutina noastra?

 

Nu este un secret faptul ca pentru a fi absorbit mai bine in piele, un produs cosmetic trebuieaplicat pe tenul curat. Aplicand pe ten in etapa de curatare un produs cu Acid Salicilic (fie utilizand un gel de curatare , fie o lotiune tonica), vom curata porii in profunzime, vom inlatura celulele moarte si impuritatile care ii blocheaza si astfel, ingredientele produselor cosmetice din celelalte produse pot patrunde mai usor in profunzimea pielii.

 

Practic, Acidul Salicilic curata tot in calea celorlalte ingrediente, permitandu-le sa patrunda adanc in piele si sa actioneze in consecinta.

Asadar, pe langa beneficiile „standard”, acesta este util si pentru ca face echipa buna cu restul produselor din rutina de ingrijire.

 

Important!

• Asigura-te ca produsul pe care il folosesti nu contine o concentratie prea mare de Acid Salicilic si adapteaza numarul de aplicari in functie de aceasta.

• Asigura-te ca celelalte produse din rutina sunt compatibile cu Acidul Salicilic. Spre exemplu, nu ar trebui sa combinam alti acizi exfolianti sau retinolul cu acest ingredient.

• Nu abuza de ingredientele exfoliante in perioadele cu indice UV crescut (sau inainte de expunerea la soare), altfel te vei confrunta cu pete pigmentare, arsuri si iritatii.

 

Produsele Eladerm cu Acid Salicilic: 


 

Dacă articolul nostru nu a fost suficient de cuprinzator si ai nevoie de informatii suplimentare, iti stam la dispozitie de Luni pana Vineri intre orele 9:00-15:00 la numarul de telefon 0740 479 504 sau printr-un mesaj pe Whatsapp la acelasi numar.
 

Cu drag,
Echipa Eladerm

Suport clienti De luni pana vineri, nr. de telefon pentru clienti este disponibil in intervalul orar 09:00 - 15:30

0740479504 contact@eladerm.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!