Prevenirea riscului de uscare a pielii pe timpul verii

Prevenirea riscului de uscare a pielii pe timpul verii

Hidratarea pielii pe timpul sezonului călduros este un pas esențial în rutina ta de îngrijire, atât a tenului, dar în special a corpului și a zonelor predispuse la uscare și descuamare. 

Mai puțin aduse în discuție, coatele, călcâiele, zona umerilor și mâinile prezintă un risc crescut de deshidratare, vara, fiind supuse la factori precum: 

  1. Căldura

  2. Razele UV

  3. Nisipul 

  4. Apa sărată sau cu clor

  5. Încălțămintea care intră în contact direct cu pielea călcâielor

Pentru a preveni riscul de uscare și mai puternică care duce la descuamarea pielii și un aspect inestetic și tern, îți sugerăm să te axezi pe un stil de viață sănătos. Consumul de lichide, protejarea față de soare în orele după-amiezii și creme și loțiuni foarte hidratante care să redea elasticitatea și strălucirea naturală a pielii vor fi cei mai buni prieteni ai tăi în această vară.

Îngrijirea umerilor și decolteului

 

Umerii și decolteul sunt adesea uitate în timpul rutinei de îngrijire a tenului și corpului. De cele mai multe ori aceste zone merită atenție sporită de fiecare dată când aplicăm produsele preferate pe ten. 

Dacă îți dorești o piele strălucitoare, nu uita să aplici produsele dermatocosmetice de îngrijire a tenului și pe decolteu și gât și o cremă cu protecție solară ridicată, foarte hidratantă pe umeri, în fiecare zi. Echipa Eladerm îți recomandă loțiunea de corp cu Spf 50+ care te protejează de efectele nocive ale soarelui și asigură reținerea nivelului optim de apă în epiderm.

Îngrijirea coatelor și a călcâielor

 

Printre cele mai problematice zone ale corpului, coatele și călcâiele reprezintă un motiv de nesiguranță pentru multe persoane, cu precădere femei. 

Efectele negative, pe timpul anotimpului călduros, precum apa sărată sau cu clor, nisipul sau umblatul prelungit, contactul direct al pielii tălpilor cu pantofii duc la întărirea acelor zone, astfel și la uscarea, întărirea și aspectul inestetic.

Pentru a preveni această problemă, îți sugerăm să îți formezi o rutină de îngrijire bazătă pe produse cu acțiune puternic exfoliantă, în cazul călcâielor precum loțiunea BHA cu acid saliciliccremele Ureea 20% și 30% care hidratează și exfoliază astfel menținând pielea suplă pentru o perioadă îndelungată și nu în ultimul rând, loțiunea de corp Hidraderm care oferă un plus de confort și atenție acestor zone. 

Adio călcâie uscate și celule moarte!

ingrijire calcaie

Îngrijirea pielii mâinilor

 

Pielea de pe spatele mâinilor este la fel de sensibilă ca și pielea din jurul ochilor, ceea ce înseamnă că trebuie să oferim extra atenție acestei zone. Fiind una dintre părțile corpului cel mai des expusă la radicali liberi și razele nocive UV, riscul de arsuri, pigmentare și îmbătrânire prematură a pielii mâinilor este extrem de ridicat. 

Pentru un aspect al pielii mâinilor elastic și tânăr, îți recomandăm, ca și în cazul tratamentului pielii decolteului, să beneficiezi la maximum de efectele produselor dermato-cosmetice aplicate atât pe ten, cât și pe mâini, masându-le delicat. 

Special dedicate pentru pielea delicată a mâinilor îți punem la dispoziție o gamă largă de creme intens hidratante precum cremele emoliente cu glicerinăvitaminele A și E sau cu uree 20%, care ajută, de asemenea, și la exfolierea subtilă și hidratarea cuticulelor. 


Vara aceasta meriți să fii îngrijită cu produse de calitate și tehnici cu adevărat funcționale pentru o piele strălucitoare ca a zeițelor grecești! 

Dacă articolul nostru nu a fost suficient de cuprinzator si ai nevoie de informatii suplimentare, iti stam la dispozitie de Luni pana Vineri intre orele 9:00-15:00 la numarul de telefon 0740 479 504 sau printr-un mesaj pe Whatsapp la acelasi numar.
 

Cu drag, 
Echipa Eladerm

Suport clienti De luni pana vineri, nr. de telefon pentru clienti este disponibil in intervalul orar 09:00 - 15:30

0740479504 contact@eladerm.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!