Reguli de aur pentru ingrijirea tenului cuperozic

Reguli de aur pentru ingrijirea tenului cuperozic

Cuperoza este o afectiune tot mai des intalnita si, din pacate, nu exista tratamente care sa o faca sa dispara definitiv.

Nu numai ca aceasta cauzeaza probleme de ordin estetic insa genereaza si o multime de neplaceri precum: senzatia de arsura, intoleranta la anumite ingrediente, reactii imediate dupa alcool sau alimente picante etc.

Tot ce putem face atunci cand ne confruntam cu un ten cuperozic este sa amelioram aspectul acesteia si sa ii impiedicam exitinderea.

 

Cum putem face asta?

 

1. APLICA ZILNIC SPF

 

NU exista rutina de ingrijire a tenului fara protectie solara, mai ales in cazul tenului cuperozic.

Foloseste un produs cu protectie solara zilnic, inclusiv iarna! Razele UV dilata vasele de sange si le fac mai vizibile pe ten, tocmai de aceea, este imperios necesar sa aveti in rutina de ingrijrie un produs cu protectie solara.

Fara SPF, rutina este incompleta si rezultatele vor intarzia sa apara!

 

2. NU folosi produse cu alcool sau parfum

 

Citeste intotdeauna compozitia produsului pe care doresti sa il utilizezi si asigura-te ca nu contine alcool sau parfum care sa irite tenul si care sa-l inroseasca mai tare.

Daca in compozitia produsului pe care doresti sa il utilizezi se regaseste un ingredient de acest gen, cauta informatii despre acesta si asigura-te ca nu face parte din lista tipurilor de alcool iritabili.

Gasesti o multime de informatii despre acestia pe internet, iti va fi usor sa te documentezi!

 

3. Nu folosi exfolianti puternici

 

Exfolierile agresive pot sensibiliza tenul si pot duce la aparitia mai multor vinisoare la surafata pielii.

Asigura-te ca exfoliantul pe care il folosesti nu este prea dur (concentratie prea mare, aplicari prea dese) si NU UITA ca un ten exfoliat are nevoie de protectie solara ridicata!

 

4. Evita procedurile cosmetice agresive

 

Asigura-te ca tratamentele pe care la urmezi la salon sunt potrivite pentru tenul cuperozic, altfel pielea ta va avea de suferit.

Procedurile agresive pot sparge vasele de sange si pot sa duca la aparitia la suprafata a alor vinisoare.

Discuta cu specialistul inainte de fiecare tratament si analizeaza-ti tenul inainte si dupa acesta.
 

5. Foloseste produse dedicate tenului cuperozic

 

Nu uita ca pe piata exista produse destinate acestei afectiuni si acum poti sa ii oferi pielii tale ingredientele de care are nevoie.

Gama CUPERIX de la ELADERM contine ingrediente testate care intaresc peretii vaselor de sange, le cresc elasticitatea, actioneaza asupra microcirculatiei si hidrateaza pielea astfel incat aceasta sa ramana stralucitoare.

Iata produsele Eladerm utile in cuperoza:

 

 

Crema de zi Cuperix SPF ofera protectie solara ridicata si contine un ingredient anticuperozic (Nio-Trox) care imbunatateste aspectul tenului si scade sansele de extindere a afectiunii. Aceasta crema contine Acid Hialuronic care asigura hidratarea pe timpul zilei, fara sa incarce tenul. Afla mai multe despre acest produs AICI

Crema de noapte Cuperix hidrateaza pielea si o ajuta sa isi mentina bariera de protectie intacta. De asemenea, contine acelasi ingredient anticuperozic precum crema de zi cu SPF50+. Afla mai multe crema de noapte Cuperix  AICI. 

 

Serul anticuperozic contine ingredientul activ NIO-TROX si Acid Hialuronic si are capacitatea de a patrunde mai adanc in piele, actionand eficient din interior. Afla mai multe despre acest produs AICI. 

 

 

Serul cu Vitamina C si Acid Hialuronic este util pentru tenul cuperozic deoarece pe langa hidratare, acesta ofera (cu ajutorul Vitaminei C) o extra protectie impotriva razelor UV, potentand SPF-ul. De asemenea, Vitamina C este recunoscuta pentru intarirea vaselor de sange. Afla mai multe despre acest produs AICI

 

O alta varianta atunci cand vine vorba despre seruri utile in cuperoza este Serul cu Vitamina C si Acid Ferulic, doi antioxidanti care se potenteaza reciproc. Afla mai multe despre acest produs AICI.

 

Un alt produs Eladerm, util in cuperoza este Crema cu Acid Azelaic si Niacinamide. Ambele ingrediente sunt foarte utile pentru tenul cuperozic, reducand roseata si oferindu-i pielii luminozitate. Afla mai multe despre acest produs  AICI.

 

Aceste produse pot fi achizitionate si sub forma de pachete pe care le gasesti AICI

Dacă articolul nostru nu a fost suficient de cuprinzator si ai nevoie de informatii suplimentare, iti stam la dispozitie de Luni pana Vineri intre orele 9:00-15:00 la numarul de telefon 0740 479 504 sau printr-un mesaj pe Whatsapp la acelasi numar.

 

Cu drag,
Echipa Eladerm

Suport clienti De luni pana vineri, nr. de telefon pentru clienti este disponibil in intervalul orar 09:00 - 15:30

0740479504 contact@eladerm.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!